Δήλωση Προστασίας (EU)

Αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ενημερώθηκε τελευταία φορά Ιούνιος 21, 2019 και ισχύει για τους πολίτες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Σε αυτήν τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, εξηγούμε τι κάνουμε με τα δεδομένα που λαμβάνουμε για εσάς μέσω του https://www.aromata-lirion.gr. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτή τη δήλωση. Κατά την επεξεργασία μας συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί απορρήτου. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι:

  • δηλώνουμε με σαφήνεια τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα. Αυτό γίνεται μέσω αυτής της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων.
  • επιδιώκουμε να περιορίσουμε τη συλλογή προσωπικών δεδομένων μας μόνο στα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για νόμιμους σκοπούς.
  • ζητάμε πρώτα τη συγκατάθεσή σας να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα σε περιπτώσεις που απαιτούν τη συγκατάθεσή σας.
  • λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και απαιτούμε επίσης αυτό από τα μέρη που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας.
  • σεβόμαστε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα ή να τα διορθώσετε ή να διαγράψετε, κατόπιν αιτήματός σας.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να μάθετε με ακρίβεια ποια δεδομένα διατηρούμε από εσάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

1 Σκοπός, δεδομένα και περίοδος διατήρησης

1.1 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Επικοινωνία – μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και webforms

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Όνομα, διεύθυνση και πόλη
  • E-mail address
  • Όνομα χρήστη, κωδικούς πρόσβασης και άλλα δεδομένα σχετικά με το λογαριασμό
  • IP Address
  • Αριθμός τηλεφώνου

Η βάση για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι:

Η συναίνεση που αποκτήθηκε

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να τερματιστεί η υπηρεσία.

1.2 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Payments

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Όνομα, διεύθυνση και πόλη
  • E-mail address
  • Όνομα χρήστη, κωδικούς πρόσβασης και άλλα δεδομένα σχετικά με το λογαριασμό
  • IP Address
  • Location

Η βάση για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι:

Η συναίνεση που αποκτήθηκε

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να τερματιστεί η υπηρεσία.

1.3 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Registering an account

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Όνομα, διεύθυνση και πόλη
  • E-mail address
  • Όνομα χρήστη, κωδικούς πρόσβασης και άλλα δεδομένα σχετικά με το λογαριασμό
  • IP Address
  • Location
  • Αριθμός τηλεφώνου

Η βάση για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι:

Η συναίνεση που αποκτήθηκε

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να τερματιστεί η υπηρεσία.

1.4 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τον ακόλουθο σκοπό:

Newsletters

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • E-mail address

Η βάση για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι:

Η συναίνεση που αποκτήθηκε

Περίοδος διατήρησης

Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα μέχρι να τερματιστεί η υπηρεσία.

2 Κοινή χρήση με άλλα μέρη

Δεν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με τρίτους.

3 Cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, ανατρέξτε στη δήλωση cookie. Έχουμε συνάψει συμφωνία επεξεργασίας δεδομένων με την Google. We have concluded a data processing agreement with Google.

4 Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων. Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να περιορίσουμε την κατάχρηση και την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα. Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο τα απαραίτητα πρόσωπα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, ότι η πρόσβαση στα δεδομένα προστατεύεται και ότι τα μέτρα ασφαλείας μας εξετάζονται τακτικά.

5 Third party websites

Αυτή η δήλωση απορρήτου δεν ισχύει για ιστότοπους τρίτων που συνδέονται με συνδέσμους στην ιστοσελίδα μας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτά τα τρίτα μέρη χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με αξιόπιστο ή ασφαλή τρόπο. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου αυτών των ιστότοπων πριν χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους.

6 Τροποποιήσεις αυτής της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων

Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης αυτής της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων. Συνιστάται να συμβουλεύεστε τακτικά αυτές τις δηλώσεις απορρήτου, για να γνωρίζετε τις αλλαγές. Επιπλέον, θα σας ενημερώσουμε ενεργά όπου είναι δυνατόν.

7 Πρόσβαση και τροποποίηση των δεδομένων σας


Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να μάθετε ποια προσωπικά δεδομένα έχουμε σχετικά με εσάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες. Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Έχετε το δικαίωμα να μάθετε γιατί τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απαραίτητα, τι θα συμβεί σε αυτό και πόσο καιρό θα διατηρηθεί.
  • Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που είναι γνωστά σε εμάς.
  • Δικαίωμα διόρθωσης: έχετε το δικαίωμα να συμπληρώνετε, να διορθώνετε, να διαγράφετε ή να αποκλείετε τα προσωπικά σας δεδομένα όποτε το επιθυμείτε.
  • Εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να την ανακαλέσετε και να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από τον ελεγκτή όλα τα προσωπικά σας δεδομένα και να τα μεταφέρετε στο σύνολό τους σε άλλο ελεγκτή.
  • Δικαίωμα αντικρούσεως: μπορεί να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας. Τηρούμε αυτό, εκτός εάν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι επεξεργασίας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα ξεκάθαρο ποιοι είστε, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν τροποποιούμε ή διαγράφετε δεδομένα από το λάθος άτομο.

8 Υποβολή καταγγελίας

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε (μια καταγγελία για) την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε μια καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

9 Στοιχεία επικοινωνίας

Μεροδουλάκη Μαρία
Έβανς 53 & Τριφύτσου Αντωνίου 1
ΤΚ 71201
Ηράκλειο Κρήτης
Greece
Website: https://www.aromata-lirion.gr
Email: info@aromata-lirion.gr
Phone number: +30 2810 222253

Αρώματα Λίριον

Αρώματα Λίριον – Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Ο ιστότοπος περιλαμβάνει τα βασικά στοιχεία σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που μπορεί να συλλέγει, αποθηκεύει και μοιράζεται, καθώς και ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις που επιλέγετε, οι συγκεκριμένες πληροφορίες που αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημά, ποικίλλουν.

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς κατά τη διαδικασία πληρωμής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημά (όπως πχ όνομα, τηλέφωνο κτλ).

Τι συλλέγουμε και αποθηκεύουμε
Ενώ επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, θα παρακολουθήσουμε:

  • Τα προϊόντα που έχετε δει: θα το χρησιμοποιήσουμε για να δείξουμε, για παράδειγμα, προϊόντα που έχετε δει πρόσφατα
  • Τοποθεσία, διεύθυνση IP και τύπος προγράμματος περιήγησης: θα το χρησιμοποιήσουμε για την βέλτιστη προβολή των προϊώντων μας μέσω διαφημιστικής καμπάνιας (Google Adwords).
  • Διεύθυνση αποστολής: θα σας ζητήσουμε να εισαγάγετε αυτήν τη διεύθυνση, ώστε να μπορούμε, για παράδειγμα να σας στείλουμε την παραγγελία σας!
  • Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης cookies για να παρακολουθούμε το περιεχόμενο του καλαθιού ενώ περιηγείστε στον ιστότοπό μας.

Σημείωση: Αναλυτικά μπορείτε να ανατρέξετε για την πολιτική απορρήτου και των cookies εδώ.

Όταν αγοράζετε από εμάς, θα σας ζητήσουμε να παράσχετε πληροφορίες όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση αποστολής, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας / πληρωμής και τις προαιρετικές πληροφορίες λογαριασμού όπως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για σκοπούς, όπως:

  • Σας στέλνουμε πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό και την παραγγελία σας
  • Απαντήστε στα αιτήματά σας, συμπεριλαμβανομένων των επιστροφών και των καταγγελιών
  • Πληρωμές διαδικασιών και πρόληψη της απάτης
  • Ρυθμίστε το λογαριασμό σας για το κατάστημά μας
  • Τηρήστε τις νομικές υποχρεώσεις που έχουμε, όπως ο υπολογισμός των φόρων
  • Βελτιώστε τις προσφορές μας στο κατάστημα
  • Σας στέλνουμε μηνύματα μάρκετινγκ, αν επιλέξετε να τα λάβετε

Εάν δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, αποθηκεύουμε το όνομα, τη διεύθυνση, το email και τον αριθμό τηλεφώνου σας, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για μελλοντικές παραγγελίες.

Γενικά αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς για όσο διάστημα χρειαζόμαστε τις πληροφορίες αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι νομικά να συνεχίσουμε να τις διατηρούμε. Για παράδειγμα, θα αποθηκεύουμε πληροφορίες παραγγελίας για 5 χρόνια για φορολογικούς και λογιστικούς σκοπούς. Αυτό περιλαμβάνει το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις διευθύνσεις χρέωσης και αποστολής.

Ποιος στην ομάδα μας έχει πρόσβαση
Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, τόσο οι διαχειριστές όσο και οι διαχειριστές καταστημάτων μπορούν να έχουν πρόσβαση:

  • Στοιχεία παραγγελίας όπως αυτά που αγοράστηκαν, όταν αγοράστηκαν και πού έπρεπε να σταλούν, και
  • Πληροφορίες πελατών, όπως το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα στοιχεία χρέωσης και αποστολής.

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουν στην εκτέλεση των εντολών, να επεξεργαστούν τις επιστροφές και να σας υποστηρίξουν.

Πληροφορίες που μοιραζόμαστε με τρίτους
Μοιραζόμαστε πληροφορίες με τρίτους που μας βοηθούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας αλλά και προβολή Marketing του δικτυακού τόπου. Πιο συγκεκριμένα:

  • Με την Τράπεζα Eurobank για την διαδικασία πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας.
  • Την Google και συγκεκριμένα τις υπηρεσίες Google Analytics για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του δικτυακού τόπου.
  • Tην υπηρεσία Goolge Adwords για προωθητικές ενέργειες Marketing.
  • Mailichimp Newsletter Marketing Platform για προωθητικές ενέργειες και πιθανές προσφορές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
  • Με την Courier που είναι υπεύθυνη για την μεταφορά των αγαθών στην διεύθυνση σας.

Πληρωμές
Δεχόμαστε πληρωμές μέσω της Τράπεζας Eurobank. Κατά την επεξεργασία των πληρωμών, ορισμένα από τα δεδομένα σας θα μεταβιβαστούν στην Τράπεζα Eurobank, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που απαιτούνται για την επεξεργασία ή την υποστήριξη της πληρωμής, όπως το συνολικό ποσό αγοράς και τα στοιχεία χρέωσης.

Ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου της Τράπεζας Eurobank (cardlink) για περισσότερες λεπτομέρειες.

Mailchimp
Όταν κάνετε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διατηρούμε ως στα αρχεία μας το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (email) και τα περιεχόμενα του καλαθιού για έως και 30 ημέρες στο διακομιστή μας. Αυτή η εγγραφή διατηρείται για να ανακατασκευάσει το περιεχόμενο του καλαθιού σας εάν αλλάξετε συσκευές ή χρειάζεται να επιστρέψετε μια άλλη μέρα ώστε να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Διαβάστε την πολιτική απορρήτου του mailchimp εδώ.