ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεροδουλάκη Μαρία δεσμεύεται να ενημερώνεται και να είναι ακριβής. Εάν όμως συναντήσετε οτιδήποτε είναι εσφαλμένο ή ξεπερασμένο, θα το εκτιμούσαμε αν μπορούσατε να μας ενημερώσετε. Παρακαλείσθε να αναφέρετε πού στον ιστότοπο διαβάζετε τις πληροφορίες. Θα εξετάσουμε το θέμα αυτό το συντομότερο δυνατό. Στείλτε την απάντησή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δεν ευθυνόμαστε για απώλειες λόγω ανακρίβειας ή ατελειών ούτε για απώλειες που προκύπτουν από προβλήματα που προκαλούνται από ή είναι εγγενή στη διάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου, όπως διακοπές. Όταν χρησιμοποιούμε φόρμες , προσπαθούμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τον αριθμό των απαιτούμενων πεδίων. Για τυχόν απώλειες που έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα της χρήσης δεδομένων, συμβουλών ή ιδεών που παρέχονται από ή εξ ονόματος της Μεροδουλάκη Μαρία μέσω αυτής της ιστοσελίδας, Μεροδουλάκη Μαρία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

Η χρήση του ιστότοπου και όλων των στοιχείων του (συμπεριλαμβανομένων των φόρουμ) υπόκειται σε όρους χρήσης. Η απλή χρήση αυτής της ιστοσελίδας συνεπάγεται τη γνώση και την αποδοχή αυτών των όρων χρήσης.

Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο είναι κατοχυρωμένα στην Μεροδουλάκη Μαρία.

Η αντιγραφή, η διάδοση και οποιαδήποτε άλλη χρήση αυτών των υλικών δεν επιτρέπεται χωρίς τη γραπτή άδεια της Μεροδουλάκη Μαρία, εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά σε κανονισμούς υποχρεωτικού νόμου (όπως το δικαίωμα προσφοράς), εκτός εάν το συγκεκριμένο περιεχόμενο επιβάλλει διαφορετικά.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με την προσβασιμότητα του ιστότοπου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.